For Salg

FOR SALG

DJI_0178 seksmannsboligTo-mansbolig

Velkommen til Storheia. Dette er et flott og barnevennlig boligområde som ligger på et høydedrag med svært solrik beliggenhet. Boligområdet består av én 6-mannssbolig og flere 2-mannsboliger i en ende av et boligfelt på Tveit, Askøy. Området er særdeles barnevennlig, og har et engasjert lokalmiljø som danner trygge og gode oppvekstsvilkår.

Tveit skole er under omfattende oppussing og vil stå klar i løpet av 2019 med nytt skolebygg, ny flerbrukshall, og nyttbibliotek.

Ravnanger idrettspark ligger like ved, og har et topp moderne friidrettsanlegg og er hyppig brukt for nasjonale mesterskap. Her har man friidrettsbane, flere fotballbaner og idrettshall. Gode rekreasjonsmuligheter i nærområdet som kan by på flotte og varierte turstier som passer for både liten og stor med blant annet Kollevåg friluftsområde og Dronningen.

Ravnanger senter ligger ca. 3 minutter med bil og har flott Meny butikk, apotek, blomster butikk, frisør og maler butikk. Ca. 10 minutter kjøring til Kleppestø senter med alle servicetilbud. Fra Kleppestø kai går det også hurtigbåt til Strandkaien. Med bil bruker man ca 30 min. kjøretid til Bergen sentrum.

Adkomst: Fra Askøybroen - følg hovedveien nordover ca 12 minutter, og ta inn til høyre ved Statoil stasjonen på Ravnanger. Følg så veien ned til Tveitevatnet forbi Tveit kirke og Tveit skole. Ta første til venstre etter Tveit skole og følg veien ca 200 m. Ta så til venstre igjen og kjør siste del av veien opp til boligen.

 

INNHOLD LEILIGHETER
Gnr 17, bnr. 242, Askøy kommune
Tomteareal: 25 353m2
Gang, bad, bad nr. 2*, vaskerom, bod, 2 eller 3 soverom – alt etter hvilken leilighet du velger. Åpen stue kjøkkenløsning med god spiseplass. Kjøkkeninnredning fra JKE i hvit utførelse med laminat benkeplater. Integrerte hvitevarer fra Siemens. *Bad nr. to finnes bare i 4-roms leilighet. Klar til innflytting våren 2019.

PRISANTYDNING, lave omkostninger
Fra kr. 3 290 000,-

INNHOLD 2-MANNSBOLIGER
Gnr 17, bnr. 242, Askøy kommune
Tomteareal: 25 353m2
1. etg: Gang, bad, vaskerom med egen inngangsdør, bod og sentralstøvsuger, 3 soverom og TV-stue med utgang til overbygd uteplass.
2. etg: Hovedsoverom med Walk-in garderobe, bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning, peis og utgang til overbygget balkong.

Klar til innflytting våren 2019.
PRISANTYDNING, lave omkostninger
Fra kr. 4 500 000,-

Kontakt oss for komplett salgsoppgave!
Karianne Rommetveit, mobil: 90 75 70 28
E-post: karianne@ravnangerhus.no