Om oss

Om Ravnanger Hus AS

Siden begynnelsen av 1990-tallet har vi bygget med respekt for lokal byggeskikk. Samtidig har det alltid vært viktig for oss å ta hensyn til kundens ønsker. Vi har kompetansen, og tar de riktige valgene sammen med deg! Drømmer du om å skape noe eget? Velge de løsningene du liker aller best? Se huset ta form? Med vår hjelp kan drømmen bli virkelighet!

Ravnanger Hus består av erfarne fagfolk med høy kompetanse. Som prosjektansvarlig gjør vi det både enklere og tryggere, ved at du kun har en aktør å forholde deg til.

 

Du har idéene – vi ordner resten!

Ravnanger Hus har gjennom årrekker tegnet og bygget hus. Vi har stor kompetanse til å se hva som skal til. Vi stiller med fagpersonell som vil råde og veilede deg slik at du får en god planløsning som er klar for fremtiden. De fleste hus lar seg enkelt tilpasse din personlige smak. Legg frem dine idéer for oss – vi viser deg hvordan de kan realiseres.

Stil. Romløsninger. Interiør. Detaljer. Vi gir deg muligheten til å gi huset et unikt, personlig preg. Kun fantasien setter grenser! Klarer du ikke å bestemme deg, gir vi deg gjerne gode råd hva du bør velge. Du kan selv bidra i utformingen av drømmehuset. Ved å kombinere vår kunnskap med dine idéer, kan vi sammen skreddersy de mest praktiske, estetiske og økonomiske løsninger.

Fordi vi legger stor vekt på den gode dialogen underveis, slipper du ubehagelige overraskelse når huset står ferdig. Vi vil at du skal sitte igjen med en god følelse etter at du har flyttet inn.